Съвети за перфектното бяло месо на грил
Толкова много обичаме да приготвяме разнообразни изкушения на барбекюто – за всеки каквото обича.
Толкова много обичаме да приготвяме разнообразни изкушения на барбекюто – за всеки каквото обича.
Скарата и морето – две от основните причини да обичаме лятото.
Грил майсторите знаят, че не могат просто да сложат месото върху скарата и да започнат печенето – доброто барбекю изисква предварителна подготовка. И със сигурност един от най-важните елементи, за които трябва да се погрижите, е маринатата.
Какво е барбекюто без подходящата гарнитура към него? Ако се чудите какво да поднесете към грилованото месо и риба, сте попаднали на точното място.
Всички знаем, че разликата във вкуса на една перфектно и една… не толкова добре приготвена пържола, е огромна. Същото важи и за ребърцата и бургерите.
Какво е лятото без барбекю уикендите на двора, прекарани с приятели? Ако искате да направите тези моменти още по-вкусни, сте попаднали на точното място.
Искате ли да оставите без думи своите близки следващия път, когато готвите вечеря вкъщи? А защо не и най-капризните гости?
Сезонът на сладоледа е в разгара си, а пазарът е залят с голям избор от любимото ни ледено изкушение. Но няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна, нали?
Прочете ли първа част на статията ни за най-необходимите подправки във всяка кухня? Ако не си, направи го сега, защото II-ра част продължава с нови 5, които ще те изненадат.
Има ли по-голямо удоволствие за всеки кулинар от това да поднесе ястие на любимите си хора и да чуе “Ммм, вкусно“?
Пиперът, който днес наричаме черен, расте в Източна Индия и на островите на Малайския архипелаг, който днес влиза в състава на Индонезия.
Неаполитанският специалитет с кръгла форма, покорил целия свят и достигнал до небцето на всеки почитател на вкусната храна, става популярно ястие през XVIII век.