fbpx

Блог


  • Съвети за перфектното бяло месо на грил

    Толкова много обичаме да приготвяме разнообразни изкушения на барбекюто – за всеки каквото обича.

  • Грил съвети за риба и морски дарове

    Скарата и морето – две от основните причини да обичаме лятото.

  • Как да приготвите грил марината?

    Грил майсторите знаят, че не могат просто да сложат месото върху скарата и да започнат печенето – доброто барбекю изисква предварителна подготовка. И със сигурност един от най-важните елементи, за които трябва да се погрижите, е маринатата.

Съвети за перфектното бяло месо на грил

Толкова много обичаме да приготвяме разнообразни изкушения на барбекюто – за всеки каквото обича.

Грил съвети за риба и морски дарове

Скарата и морето – две от основните причини да обичаме лятото.

Как да приготвите грил марината?

Грил майсторите знаят, че не могат просто да сложат месото върху скарата и да започнат печенето – доброто барбекю изисква предварителна подготовка. И със сигурност един от най-важните елементи, за които трябва да се погрижите, е маринатата.

10 вкусни идеи за гарнитура към грила

Какво е барбекюто без подходящата гарнитура към него? Ако се чудите какво да поднесете към грилованото месо и риба, сте попаднали на точното място.

Как да гриловате червено месо?

Всички знаем, че разликата във вкуса на една перфектно и една… не толкова добре приготвена пържола, е огромна. Същото важи и за ребърцата и бургерите.

10 хитрини за приготвяне на по-вкусно барбекю

Какво е лятото без барбекю уикендите на двора, прекарани с приятели? Ако искате да направите тези моменти още по-вкусни, сте попаднали на точното място.

Топ 5 трика при печенето на месо

Искате ли да оставите без думи своите близки следващия път, когато готвите вечеря вкъщи? А защо не и най-капризните гости?

Канелен домашен сладолед – любимо изкушение

Сезонът на сладоледа е в разгара си, а пазарът е залят с голям избор от любимото ни ледено изкушение. Но няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна, нали?

Имате ли тези подправки у дома?
II-ва част

Прочете ли първа част на статията ни за най-необходимите подправки във всяка кухня? Ако не си, направи го сега, защото II-ра част продължава с нови 5, които ще те изненадат.

Имате ли тези подправки у дома?
I-ва част

Има ли по-голямо удоволствие за всеки кулинар от това да поднесе ястие на любимите си хора и да чуе “Ммм, вкусно“?

Пиперът – по-скъп от златото

Пиперът, който днес наричаме черен, расте в Източна Индия и на островите на Малайския архипелаг, който днес влиза в състава на Индонезия.

История на пицата

Неаполитанският специалитет с кръгла форма, покорил целия свят и достигнал до небцето на всеки почитател на вкусната храна, става популярно ястие през XVIII век.