fbpx

Блог


  • Сложните гарнитури на кардинал Ришельо

    В края на 1642 г. във френското провинциално градче Бурбон-Ланси настъпило невиждано оживление.

  • ИСТОРИЯТА НА ЛЮБО

    “Да носиш балканския вкус винаги с теб или как започна любовта ми към Балканска ръсеница на Picantina”

  • Агнешкото – най-полезното месо

    У нас все още повечето хора предпочитат свинско или пилешко месо, но с всяка измината година интересът към агнешкото нараства. И това не е случайно.

Сложните гарнитури на кардинал Ришельо

В края на 1642 г. във френското провинциално градче Бурбон-Ланси настъпило невиждано оживление.

ИСТОРИЯТА НА ЛЮБО

“Да носиш балканския вкус винаги с теб или как започна любовта ми към Балканска ръсеница на Picantina”

Агнешкото – най-полезното месо

У нас все още повечето хора предпочитат свинско или пилешко месо, но с всяка измината година интересът към агнешкото нараства. И това не е случайно.