fbpx

ИСТОРИЯТА НА ЛЮБО

“Да носиш балканския вкус винаги с теб или как започна любовта ми към Балканска ръсеница на Picantina”


Внимание!
Това е историята на едно момче, пленено от вкуса на Балканска ръсеница на Picantina. Употребява по много и навсякъде. Този текст не е препоръчително да се чете на празен стомах, тъй като може да доведе до силно желание да си похапнете вкусно.

 

Ето какво ни сподели Любо в откровено писмо:

“Малко звучи като история за пристрастяване, но това е далеч по-приятно пристрастяване – към вкус.

Всичко започна през далечната 2013/14-та година, когато майка ми по случайност беше взела от Балканската ръсеница на Picantina.

А аз, от край време със силен интерес към подправки и различни вкусове, системно започнах да използвам Балканската ръсеница като подправка върху абсолютно всички неща по трапезата – като започнем от обикновените филийки и стигнем до лазаня и какво ли още не.

След като осъзнах, че това е наистина най-идеалният микс от подправки, реших да ви пиша преди точно 4 години.

Любо, който се свърза с нас преди точно 4 години

 

Днес, след всички тези години, реших отново да ви пиша и да ви споделя, че все още не сядам на масата без Балканската ръсеница на Picantina. С

игурно звучи налудничаво, но близките ми могат да потвърдят, че любовта ми към тази подправка е голяма, защото са свидетели на това как винаги имам по пакет в раницата, тъй като я използвам дори когато се храня навън, за да доовкусявам храните.

Любо, държейки пакет Балканска ръсеница на пътуване в Берлин

 

Все пак имам своята любима комбинация, а тя е мусака, щедро поръсена с Балканска ръсеница на Picantina.
Препоръчвам на всеки да пробва!”

 

Вдъхновени от писмото на Любо, ние от Picantina решихме да ви помолим да ни изпратите вашите истории с любимата си Picantina подправка, която ние да публикуваме тук, в официалния ни блог.

Авторите на най-добрите истории ще получат кашонче, пълно с подправки Picantina. Любо вече получи своето и сме сигурни, че в момента му се наслаждава я с мусака, я с някое друго любимо ястие.

Изпращайте историите си на контактната форма на сайта ни: http://picantina.bg​ или на лично съобщение във facebook до 30.06.2018.

9 харесвания
9 харесвания

Коментари

  • Иванка Терзийска
    09.05.2018

    Идеална подправка, можеш да я използваш за супи, печени меса и спагети, можеш и само на филийка хляб да си поръсил пак е много вкусно

  • Никола Григоров
    24.04.2020

    Добро момче, прекрасна подправка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *