Паста Болонезе
В нагорещен тиган с малко мазнина задушаваме лука и чесъна. Добавяме каймата и готвим 5-6 минути, като бъркаме непрекъснато.
Прибавяме FixUP за Спагети Болонезе и разбъркваме добре. След това изсипваме доматите и ригана и готвим още 2-3 минути. Сваляме от огъня и оставяме настрана.
В дълбока тенджера наливаме вода, колкото е необходимо, за да сварим пастата.*
*Проверяваме на пакета паста в колко вода и колко време трябва да я варим до готовност.
След като пастата е готова, добавяме малко зехтин и разбъркваме.
Сервираме пастата със соса, поръсваме настъргано пекорино, риган и свеж босилек.
Благодарим за рецептата на CakeandPancake!

