fbpx

Съставки:

4 бр. (всеки около 300 г) телешки стек
2 с.л. Picantina Grillhouse подправка за червено месо
3 с.л. зехтин

Време за приготвяне:

Предварителна подготовка: 15 минути
Приготвяне: 10-15 минути

Използвани продукти:

Телешки стек

Приготвяне
25 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

  1. В съд смесваме зехтина и Picantina Grillhouse за червено месо и разбъркваме добре. Не е необходимо да добавяме сол.
  2. Намазваме подсушените стекове с ароматната смес с помощта на кухненска четка, оставяме месото за няколко минути да се овкуси.
  3. Загряваме грил тигана и печем стековете по 7 минути от всяка страна.
  4. Изваждаме готовите стекове в чиния и изчакваме 10 минути, за да запази месото всички вкусови сокове. Нарязваме телешките стекове по диагонал и сервираме.

За истинско удоволствие Picantina препоръчва Zinfandel!

  Харесай