Съставки:

Телешки стек – 4 броя (всеки около 300 г)
Picantina GRILLHOUSE подправка за червено месо – 2 с.л.
Зехтин – 3 с.л.

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ:

Предварителна подготовка: 15 минути
Приготвяне: 10-15 минути

Използвани продукти:

Телешки стек

Приготвяне
25 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

  1. В съд смесете зехтина и Picantina GRILLHOUSE подправка за червено месо, разбъркайте добре. Не е необходимо да добавяте сол.
  2. Намажете подсушените стекове с ароматната смес с помощта на кухненска четка, оставете месото за няколко минути да се овкуси.
  3. Загрейте грил тигана и изпечете стековете по 7 минути от всяка страна.
  4. Извадете готовите стекове в чиния, изчакайте 10 минути, за да запази месото всички вкусови сокове. Нарежете телешките стекове по диагонал и сервирайте по желание.

За истинско удоволствие, Picantina препоръчва Zinfandel!