fbpx

Съставки:

2 броя сьомга котлет
2 с.л. зехтин
1 брой лимон
1 с.л. Picantina Grillhouse Fish
1 брой ананас
1 брой авокадо
1 брой червена чушка
1 глава червен лук
пресен кориандър
~ 1 ч.ч. ориз /по желание за гарнитура/

Използвани продукти:

Сьомга със салца от ананас и авокадо

Приготвяне
20 мин
Порции
2
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Мариновайте сьомгата със зехтин и Picantina Grillhouse Fish. След това изпечете рибата за 4-5 минути на скарата.

 

Начин на приготвяне на салцата:

В подходящ съд смесете нарязаните на кубчета – авокадо, ананас, червена чушка и червен лук. Овкусете с лимон и пресен кориандър.  

 

Композиране на ястието :

Сервирайте готовата риба с екзотичната салца и сварен бял ориз. 

Благодарим за тази вкусна рецепта на @bivouac_kitchen.

  Харесай