Съставки:
2 бр. сьомга котлет
2 с.л. зехтин
1 лимон
1 с.л. Picantina Grillhouse за риба и морски дарове
1 ананас
1 авокадо
1 червена чушка
1 глава червен лук
пресен кориандър
~1 ч.ч. ориз /по желание за гарнитура/
Използвани продукти:
Сьомга със салца от ананас и авокадо
Приготвяне
20 мин
Порции
2
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Мариноваме сьомгата със зехтин и Picantina Grillhouse за риба и морски дарове. След това печем рибата за 4-5 минути на скара.
Начин на приготвяне на салцата:
В подходящ съд смесваме нарязаните на кубчета – авокадо, ананас, червена чушка и червен лук. Овкусяваме с лимон и пресен кориандър.
Композиране на ястието:
Сервираме готовата риба с екзотичната салца и сварен бял ориз.
Благодарим за тази вкусна рецепта на @bivouac_kitchen.