
Съставки:
2 броя сьомга котлет
2 с.л. зехтин
1 брой лимон
1 с.л. Picantina Grillhouse Fish
1 брой ананас
1 брой авокадо
1 брой червена чушка
1 глава червен лук
пресен кориандър
~ 1 ч.ч. ориз /по желание за гарнитура/
Използвани продукти:

Сьомга със салца от ананас и авокадо
Приготвяне
20 мин
Порции
2
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Мариновайте сьомгата със зехтин и Picantina Grillhouse Fish. След това изпечете рибата за 4-5 минути на скарата.
Начин на приготвяне на салцата:
В подходящ съд смесете нарязаните на кубчета – авокадо, ананас, червена чушка и червен лук. Овкусете с лимон и пресен кориандър.
Композиране на ястието :
Сервирайте готовата риба с екзотичната салца и сварен бял ориз.
Благодарим за тази вкусна рецепта на @bivouac_kitchen.