Съставки:

2х200 г. риба тон

За марината:
2 с.л. зехтин
1-2 с.л. лимон
2 с.л. балсамико
2 с.л. Picantina GRILLHOUSE Fish
1 ч.л. Picantina чесън на гранули – солничка
1/3 ч.л. Picantina черен пипер - мелничка

За гарнитура:
1 малка краставица
1 глава червен лук
Шепа чери домати
200 г. бял боб от консерва

Дресинг за салата:
4-5 с.л. зехтин
1 ч.л. горчица
1 с.л. лимонов сок
1 щипка Picantina хималайска сол - солница
⅓ ч.л. Picantina риган - мелничка
Няколко листенца свежа мента.

Използвани продукти:

Стек от риба тон със салата от бял боб

Приготвяне
35 мин
Порции
2
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Стековете се овалват в микс от маринатата и се пекат на тиган за около минута от всяка страна.

Оставят се да починат за около 5 минути, докато се приготви салатата.

Приготвяне на гарнитурата:

Краставицата и червеният лук се нарязват на дребно.
Добавят се на половинки чери доматите.
След тях белия боб от консерва.
Всички продукти за дресинга се смесват в блендер и се смилат.
Салатата се залива и се сервира с пресен магданоз. 

Picantina. Подправено с вкус.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Picantina (@picantina.bg)