
Съставки:
2х200 г риба тон
За марината:
2 с.л. зехтин
1-2 с.л. лимон
2 с.л. балсамико
2 с.л. Picantina GRILLHOUSE за риба и морски дарове
1 ч.л. Picantina чесън на гранули – солничка
1/3 ч.л. Picantina черен пипер - мелничка
За гарнитура:
1 малка краставица
1 глава червен лук
Шепа чери домати
200 г бял боб от консерва
Дресинг за салата:
4-5 с.л. зехтин
1 ч.л. горчица
1 с.л. лимонов сок
1 щипка Picantina хималайска сол - солница
⅓ ч.л. Picantina риган - мелничка
Няколко листенца свежа мента
Използвани продукти:



Стек от риба тон със салата от бял боб
Начин на приготвяне:
Стековете овалваме в микс от маринатата и печем на тиган за около минута от всяка страна.
Оставяме ги да починат за около 5 минути, докато приготвим салатата.
Приготвяне на гарнитурата:
Краставицата и червеният лук нарязваме на дребно.
Добавяме на половинки чери доматите.
След тях белия боб от консерва.
Всички продукти за дресинга смесваме в блендер и ги смиламе.
Заливаме салатата и сервираме с пресен магданоз.
Picantina. Подправено с вкус.
Гледайте цялата ВИДЕО рецепта в INSTAGRAM
Вижте тази публикация в Instagram.