Съставки:
Picantina FixUP Спагети Болонезе
350-400 г паста по избор
250-300 г кайма
зехтин
400 мл вода
Използвани продукти:
Спагети Болонезе
Приготвяне
20 мин
Порции
2
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Задушаваме каймата с мазнина, докато се раздроби напълно (добре е да не пържим, а да задушаваме).
Заливаме съдържанието с Picantina FixUP Спагети Болонезе с 400 мл топла вода (не гореща) и разбъркваме.
След като заври ястието, готвим на тих огън още 10 мин., като от време на време разбъркваме.
За спагетите:
Кипваме необходимото количество вода, като преди да добавим спагетите, сипваме 2-3 с.л. зехтин или слънчогледово масло и добавяме щипка сол. Варим на тих огън, съгласно указанията на опаковката. Поставяме спагетите в подходяща чиния и заливаме с готовия фикс.
Благодарим за рецептата на шеф Станислав!