Съставки:
1 кг кайма смес
4 с.л. Picantina подправка за кайма
1 филия сух хляб
5 бр. яйца
5 бр. кисели краставички
2 бр. сварени моркови
20 г галета
Използвани продукти:

Руло “Стефани”
Приготвяне
мин
Порции
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Омесваме каймата заедно с 2 от яйцата, Picantina подправка за кайма и предварително накиснатия и отцеден хляб. Покриваме с фолио и оставяме в хладилник.
През това време сваряваме и белим останалите 3 яйца. Нарязваме на кубчета киселите краставички и морковите.
Върху хартия за печене разстиламе каймата с дебелина 1 см. Нареждаме по дължина яйцата, морковите и краставичките и завиваме на руло.
Поливаме със зехтин и поръсваме с галета. Печем във фурна на 200°C за 30-40 минути.
Готовото руло нарязваме на филии с дебелина 1,5-2 см.

