Съставки:
6-7 броя пилешки пържоли от бут, без кожа
1 пакетче Picantina Grillhouse за пиле
¼ чаша зехтин
За плънката:
1 зелена чушка
1 жълта тиквичка
1 зелена тиквичка
2-3 моркова
За гарнитурата:
500 г пресни или сезонни картофи
Използвани продукти:
Пилешки руладини със зеленчуци на скара
Начин на приготвяне:
Нарязваме зеленчуците на пръчици, само морковите запържваме или бланшираме, за да омекнат.
Изтъняваме леко месото с кухненски чук. След това овкусяваме с Picantina Grillhouse за пиле, предварително разбъркана със зехтина.
Във всяко парче месо поставяме от зеленчуците. Завиваме на стегнато руло и закрепяме с клечка за зъби, за да оформим руладините. Загрявме грила и печем рулата от всички страни на средна температура до готовност.
Картофите измиваме и сваряваме в леко подсолена вода.
След това ги овкусяваме с Picantina Подправка за Картофи и малко зехтин. Запичаме ги във фурната на 220°С за 20 минути.
Благодарим за тази вкусна рецепта на @donevatania.
Гледайте цялата ВИДЕО рецепта в INSTAGRAM
Вижте тази публикация в Instagram.