fbpx

Съставки:

6-7 броя пилешки пържоли от бут, без кожа
1 пакетче Picantina Grillhouse за пиле
¼ чаша зехтин

За плънката:
1 зелена чушка
1 жълта тиквичка
1 зелена тиквичка
2-3 моркова

За гарнитурата:
500 г пресни или сезонни картофи

Използвани продукти:

Пилешки руладини със зеленчуци на скара

Приготвяне
40 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Нарязваме зеленчуците на пръчици, само морковите запържваме или бланшираме, за да омекнат. 

Изтъняваме леко месото с кухненски чук. След това овкусяваме  с Picantina Grillhouse за пиле, предварително разбъркана със зехтина.

Във всяко парче месо поставяме от зеленчуците. Завиваме на стегнато руло и закрепяме с клечка за зъби, за да оформим руладините. Загрявме грила и печем рулата от всички страни на средна температура до готовност.

Картофите измиваме и сваряваме в леко подсолена вода.

След това ги овкусяваме с Picantina Подправка за Картофи и малко зехтин. Запичаме ги във фурната на 220°С за 20 минути.

Благодарим за тази вкусна рецепта на @donevatania.

Гледайте цялата ВИДЕО рецепта в INSTAGRAM

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Tania Doneva (@donevatania)

  Харесай