
Съставки:
6-7 броя пилешки пържоли от бут, без кожа
1 пакетче Picantina Grillhouse Chicken
¼ чаша зехтин
За плънката:
1 зелена чушка
1 жълта тиквичка
1 зелена тиквичка
2-3 моркова
За гарнитурата:
500г пресни или сезонни картофи
Използвани продукти:


Пилешки руладини със зеленчуци на скара
Начин на приготвяне:
Нарежете зеленчуците на пръчици, само морковите запържете или бланширайте, за да омекнат.
Изтънете леко месото с кухненски чук. След това овкусете с Picantina Grillhouse Chicken, предварително разбъркана със зехтина.
Във всяко парче месо поставете от зеленчуците. Завийте на стегнато руло и закрепете с клечка за зъби, за да оформите руладините. Загрейте грила и печете рулата от всички страни на средна температура до готовност.
Картофи се измиват и сваряват в леко подсолена вода.
След това се овкусяват с Picantina Подправка за Картофи и малко зехтин и се запичат във фурната на 220°С за 20 минути.
Благодарим за тази вкусна рецепта на @donevatania.
Гледайте цялата ВИДЕО рецепта в INSTAGRAM