Съставки:

6-7 броя пилешки пържоли от бут, без кожа
1 пакетче Picantina Grillhouse Chicken
¼ чаша зехтин

За плънката:
1 зелена чушка
1 жълта тиквичка
1 зелена тиквичка
2-3 моркова

За гарнитурата:
500г пресни или сезонни картофи

Използвани продукти:

Пилешки руладини със зеленчуци на скара

Приготвяне
40 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Нарежете зеленчуците на пръчици, само морковите запържете или бланширайте, за да омекнат. 

Изтънете леко месото с кухненски чук. След това овкусете  с Picantina Grillhouse Chicken, предварително разбъркана със зехтина.

Във всяко парче месо поставете от зеленчуците. Завийте на стегнато руло и закрепете с клечка за зъби, за да оформите руладините. Загрейте грила и печете рулата от всички страни на средна температура до готовност.

Картофи се измиват и сваряват в леко подсолена вода.

След това се овкусяват с Picantina Подправка за Картофи и малко зехтин и се запичат във фурната на 220°С за 20 минути.

Благодарим за тази вкусна рецепта на @donevatania.

Гледайте цялата ВИДЕО рецепта в INSTAGRAM

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tania Doneva (@donevatania)