Съставки:
Съставки
Половин пиле
1 глава лук
1 бр. червена чушка
2 бр. моркови
1 ч.л. магданоз
1/2 ч.ч. фиде
50 мл слънчогледово олио
1 ч.л. сух джоджен
1 ч.л. сминдух
1 ч.л. сол
2 бр. яйца
Използвани продукти:
Пилешка супа
Начин на приготвяне:
Сваряваме половин пиле в подсолена вода, след това го обезкостяваме и нарязваме на парченца. В тенджерата, в която ще варим супата, добавяме парченцата пиле, 2 настъргани моркова, нарязаната на кубчета червена чушка, лук и 50 мл слънчогледово олио. Добавяме подправките – 1 ч.л. Picantina сминдух, 1 ч.л. Picantina магданоз и 1 ч.л. Picantina джоджен и сол на вкус. След като зеленчуците омекнат, можем да прибавим фидето. Разбиваме две яйца. Когато супата е готова, махаме я от котлона и прибавяме малко по малко супа в купата с яйцата, докато температурите станат еднакви. Изсипваме застройката в супата и вкусното ястие е готово.
Обядът става лесно и вкусно и с Picantina пилешка супа с фиде.
Можем да направим 4 порции супа за 10 минути и да се насладим на отличните вкусови качества и натурални продукти.