fbpx

Съставки:

Съставки
Половин пиле
Лук - една глава
Червена чушка - 1 бр.
Моркови - 2 бр.
Магданоз - 1 ч.л.
Фиде - половин чаена чаша
Слънчогледово олио - 50 мл.
Сух джоджен - 1 ч.л. лъжичка
Сминдух - 1 ч.л.
Сол - 1 ч.л.
Яйца - 2 бр.

Използвани продукти:

Пилешка супа

Приготвяне
60 мин
Порции
6
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Сварете половин пиле в подсолена вода, след това го обезкостете и нарежете месото на парченца. В тенджерата, в която ще варите супата, добавете парченцата пиле, 2 настъргани моркова, нарязаната на кубчета червена чушка, лук и 50 мл. слънчогледово олио. Добавете подправките – 1 ч.л. “Сминдух” Picantina, 1 ч.л. “Магданоз” Picantina и 1 ч.л. “Джоджен” Picantina и сол на вкус. След като зеленчуците омекнат, можете да прибавите фидето. Разбийте две яйца. Когато супата е готова, махнете я от котлона и прибавяйте  малко по малко супа в купата с яйцата, докато температурите станат еднакви. Изсипете застройката в супата и вкусното ястие е готово.

Обядът става лесно и вкусно и с “Пилешка супа с фиде” Picantina.
Направете 4 порции супа за 10 минути и се насладете на отличните вкусови качества и натурални продукти.

 

  Харесай