Съставки:

Пилешки бутчета - 3 броя
Ориз - 1 ч.ч.
Слънчогледово олио 4 с.л.
Черен пипер - 1/2 ч.л.
Зеленчуков бюльо Picantina

Използвани продукти:

Пиле с ориз

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1)
Loading...
Приготвяне
60 мин
Порции
6
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Сварете трите бутчета с 1 с.л. олио и “Зеленчуков бульон” Picantina. Достатъчно е да варите пилето около 15 минути.

Почистете и измийте ориза. Сложете го в тава и добавете отгоре пилето и три чаши от бульона. Изпечете ястието в умерена фурна на 180 градуса, докато оризът се свари и водата изври. Поднесете това традиционно българско ястие с малко “Млян черен пипер” Picantina и се насладете на вкусен обяд.