fbpx

Съставки:

Пилешки бутчета - 3 бр.
Картофи - 6 бр.
Пакетче масло - ½
Хималайска сол Picantina- ½ ч.л.
Слънчогледово олио - 3 с.л.
Вода - 1 ч.ч.
Черен пипер Picantina
Розмарин Picantina

Използвани продукти:

Пиле с картофи

Приготвяне
50 мин
Порции
5
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Пилето с картофи е чудесно, лесно и много вкусно ястие. Започнете подготовката, като обелите и измиете картофите. След това ги нарежете на шайби и ги сложете в тавата. Поръсете ги с малко сол и “Млян черен пипер” Picantina. Прибавете и пилешките бутчета и ги поръсете с “Подправка за пиле” Picantina. Добавете малко слънчогледово олио и 1 ч.ч. вода и сложете тавата във фурната. Когато картофите са изпечени и пилето е получило приятен загар, значи ястието е готово. Можете да го извадите от фурната и да го поднесете поръсено с малко “Натурален червен пипер” Picantina и “Розмарин” Picantina.

 

  Харесай