fbpx

Съставки:

1 хляб
200 г кашкавал
80 г бекон
20 мл олио
1 ч.л. Picantina пушен червен пипер
1 ч.л. Picantina риган
1 ч.л. Picantina чили

Използвани продукти:

Пикантен хляб с кашкавал и бекон

Приготвяне
20 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Правим разрези на хляба. Избираме подходящ съд, в който да го печем. Поставяме го върху хартия за печене и в разрезите слагаме кашкавал и бекон. Заливаме с малко мазнина и овкусяваме с Picantina червен пипер, чили и риган. Печем за 15 минути на 200°C.

Picantina. Подправено с вкус.

Благодарим за тази вкусна рецепта на нашите приятели Bivouac_kitchen

1 харесване