fbpx

Съставки:

1 хляб
200 г кашкавал
80 г бекон
20 мл олио
1 ч.л. Picantina пушен червен пипер
1 ч.л. Picantina риган
1 ч.л. Picantina чили

Използвани продукти:

Пикантен хляб с кашкавал и бекон

Приготвяне
20 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Направете разрези на хляба. Изберете подходящ съд, в който да го изпечете. Поставете го вътре върху хартия за печене и в разрезите сложете кашкавал и бекон. Залейте с малко мазнина и овкусете с Picantina червен пипер, чили и риган. Изпечете за 15 минути на 200 градуса.

Picantina. Подправено с вкус.
Благодарим за тази вкусна рецепта на нашите приятели Bivouac_kitchen

  Харесай