fbpx

Съставки:

Тортила питки (или лаваш)
500 г телешка кайма
Picantina трапезна шарена сол
Picantina чесън на гранули
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 с.л. доматено пюре
1 глава лук
Пресен магданоз

Използвани продукти:

Лахмаджун

Приготвяне
20 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

В купа добавяме каймата, блендираните вече чушки, лук, доматеното пюре и магданоза. Добавяме Picantina чесън на гранули и смесваме добре. Разнасяме равномерно от сместа върху питката. Накрая поръсваме с Picantina шарена сол.

Изпичане: в предварително загрята фурна на 200°С до готовност за около 10 минути.

Благодарим за рецептата на Радина, Петър и Никол Бразицови от trip.couple!

  Харесай