
Съставки:
Тортила питки (или лаваш)
500 г телешка кайма
Picantina трапезна шарена сол
Picantina чесън на гранули
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 с.л. доматено пюре
1 глава лук
Пресен магданоз
Използвани продукти:


Лахмаджун
Приготвяне
20 мин
Порции
4
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
В купа добавяме каймата, блендираните вече чушки, лук, доматеното пюре и магданоза. Добавяме Picantina чесън на гранули и смесваме добре. Разнасяме равномерно от сместа върху питката. Накрая поръсваме с Picantina шарена сол.
Изпичане: в предварително загрята фурна на 200°С до готовност за около 10 минути.
Благодарим за рецептата на Радина, Петър и Никол Бразицови от trip.couple!