Съставки:
500 г кайма смес
1 малка глава лилав лук
1 накисната в малко вода филийка хляб
1-2 с.л. Picantina подправка за кайма
125 г бейби моцарела
Използвани продукти:

Кюфтенца с моцарела
Приготвяне
мин
Порции
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Смесваме каймата с нарязания на ситно лук, натрошения хляб и Picantina подправка за кайма. Разбъркваме добре. Оформяме кюфтенца с влажни ръце, като в центъра на всяко слагаме топка бейби моцарела. Нареждаме в air fryer-а и напръскваме с малко зехтин. Печем на 200 градуса точно 15 мин. По средата на печенето може да завъртим кюфтенцата. Стават страшно сочни, ароматни и с божествен център.
Благодарим за рецептата на Ивайла Тодорова!

