fbpx

Съставки:

1 кг червено месо (крехки свински или телешки пържоли)
1 пакет Picantina GRILLHOUSE микс от подправки за червено месо
3-4 с.л. зехтин

Не е нужно да добавяте сол

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ:

Предварителна подготовка (мариноване): 15 мин. – 2 часа
Приготвяне: 20 минути

Използвани продукти:

Ароматни пържоли

Приготвяне
20 мин
Порции
5
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

  1. Поставяме месото в съд, поливаме със зехтин и поръсваме с Picantina GRILLHOUSE микс от подправки за червено месо от двете страни. Разбъркваме добре.
  2. Покриваме с фолио и мариноваме от 15 минути до 2 часа.
  3. За печене използваме загрят грил тиган.
  4. Печем пържолите 9-10 минути от всяка страна.
  5. Поставяме готовите пържоли в съд с капак за 15 минути, така месото ще запази всички аромати.
  6. Сервираме с гарнитура по желание и се наслаждаваме на ароматните и сочни пържоли.

За истинско удоволствие Picantina препоръчва Zinfandel!

  Харесай