Съставки:

1 кг червено месо (крехки свински или телешки пържоли)
1 пакет Picantina GRILLHOUSE Steak
3-4 с.л. зехтин

Не е нужно да добавяте сол

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ:

Предварителна подготовка (мариноване): 15 мин. – 2 часа
Приготвяне: 20 минути

Използвани продукти:

Ароматни пържоли

Приготвяне
20 мин
Порции
5
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

  1. Поставете месото в съд, полейте със зехтин и поръсете с Picantina GRILLHOUSE Steak от двете страни. Разбъркайте добре.
  2. Покрийте с фолио и мариновайте от 15 минути до 2 часа.
  3. За печене използвайте загрят грил тиган.
  4. Печете пържолите 9-10 минути от всяка страна.
  5. Поставете готовите пържоли в съд с капак за 15 минути, така месото ще запази всички аромати.
  6. Сервирайте с гарнитура по желание и се насладете на ароматните и сочни пържоли.

За истинско удоволствие, Picantina препоръчва Zinfandel!