Съставки:
1 кг червено месо (крехки свински или телешки пържоли)
1 пакет Picantina GRILLHOUSE микс от подправки за червено месо
3-4 с.л. зехтин
Не е нужно да добавяте сол
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ:
Предварителна подготовка (мариноване): 15 мин. – 2 часа
Приготвяне: 20 минути
Използвани продукти:
Ароматни пържоли
Приготвяне
20 мин
Порции
5
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
- Поставяме месото в съд, поливаме със зехтин и поръсваме с Picantina GRILLHOUSE микс от подправки за червено месо от двете страни. Разбъркваме добре.
- Покриваме с фолио и мариноваме от 15 минути до 2 часа.
- За печене използваме загрят грил тиган.
- Печем пържолите 9-10 минути от всяка страна.
- Поставяме готовите пържоли в съд с капак за 15 минути, така месото ще запази всички аромати.
- Сервираме с гарнитура по желание и се наслаждаваме на ароматните и сочни пържоли.
За истинско удоволствие Picantina препоръчва Zinfandel!