fbpx

Съставки:

За шиша:
600 г агнешка кайма
1 глава лук
1-2 скилидки чесън
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 стрък магданоз
1-2 с.л. Picantina подправка за агнешко месо
1 ч.л. Picantina чили

За хумуса:
400 г нахут, готов и сварен
1 с.л. сусамов тахан
1 скилидка чесън
1/2 лимон
80 мл вода
4 с.л.зехтин
сол на вкус

Използвани продукти:

Агнешки шиш с хумус и зеленчуци

Приготвяне
мин
Порции
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Нарязваме всички зеленчуци, добавяме Picantina подправка за агнешко месо и Picantina чили, агнешката кайма, объркваме добре и оставяме в хладилник да си поеме от ароматите от зеленчуците и подправката.

За хумуса – пасираме необходимите съставки до гладка консистенция.

Благодарим за рецептата на шеф Станислав!

 

1 харесване