
Съставки:
За шиша:
600 г агнешка кайма
1 глава лук
1-2 скилидки чесън
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 стрък магданоз
1-2 с.л. Picantina подправка за агнешко месо
1 ч.л. Picantina чили
За хумуса:
400 г нахут, готов и сварен
1 с.л. сусамов тахан
1 скилидка чесън
1/2 лимон
80 мл вода
4 с.л.зехтин
сол на вкус
Използвани продукти:


Агнешки шиш с хумус и зеленчуци
Приготвяне
мин
Порции
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Нарязваме всички зеленчуци, добавяме Picantina подправка за агнешко месо и Picantina чили, агнешката кайма, объркваме добре и оставяме в хладилник да си поеме от ароматите от зеленчуците и подправката.
За хумуса – пасираме необходимите съставки до гладка консистенция.
Благодарим за рецептата на шеф Станислав!