Пушен червен пипер
Пушеният червен е приготвен от узрели червени пиперки, сушени бавно на дървени въглища.
Ароматът му е естествен и траен.
Традиционно се влага в някои видове колбаси като чоризо.
Използва се в кулинарията за овкусяване на различни ястия.
Придава устойчив аромат на пушено, който чудесно се съчетава с всякакви видове меса.
Вложен в безмесни ястия придава интересен и запомнящ се вкус и аромат.
Начин на приготвяне:
Добавете половин чаена лъжичка Picantina Пушен червен пипер към постен гювеч или постни пълнени чушки и се насладете на невероятния аромат!
Плътната опаковка запазва аромата и свежестта на подправките.
Използвайте подправката по време на готвене.
Съхранение:
да се съхранява в сухи и проветриви помещения.