fbpx

Състав:

Сушени зеленчуци 39,26 % (домати на прах и парчета, лук прах и парчета, чесън прах), пшенично брашно*, нишесте (картофено, оризово), подправки 10,56 % (червен пипер, риган, босилек), йодирана сол,захар, зехтин на прах (лактоза**, аскорбил палмитат), смес песто (босилек, чесън, сол, оризово брашно, захар, сирене пекорино***, слънчогледово олио, дрождиев екстракт, силициев диоксид (екстракт от мая, аромати). *съдържа глутен *съдържа лактоза и млечен протеин

Без MSG
Без консерванти
Без оцветители

FIXUP Спагети Болонезе

Приготвяне
20 мин
Порции

4

Продукти
350 – 400 g спагети/паста по Ваш избор
  • 250 – 300 g кайма
  • Мазнина по желание/зехтин, слънчогледово олио
  • 400 ml вода
  • Начин на приготвяне

    За Фикса

    1. Задушете каймата с избраната от Вас мазнина, докато се раздроби напълно. /Добре е да не пържим, а да задушаваме/.
    2. Залейте съдържанието на пакета Фикс за спагети Болонезе Picantina с 400 ml топла /не гореща/ вода и разбъркайте.
    3. След като заври ястието, гответе на тих огън още 10 мин., като време от време разбърквате.

    За спагетите

    1. Кипнете необходимото количество вода, като преди да добавите спагетите, сипете 2 – 3 с.л. зехтин или слънчогледово масло и добавете щипка сол. Варете на тих огън, съгласно указанията на опаковката. Поставете спагетите в подходяща чиния и залейте с готовия фикс.