
Състав:
Сушени зеленчуци 39,26 % (домати на прах и парчета, лук прах и парчета, чесън прах), пшенично брашно*, нишесте (картофено, оризово), подправки 10,56 % (червен пипер, риган, босилек), йодирана сол,захар, зехтин на прах (лактоза**, аскорбил палмитат), смес песто (босилек, чесън, сол, оризово брашно, захар, сирене пекорино***, слънчогледово олио, дрождиев екстракт, силициев диоксид (екстракт от мая, аромати). *съдържа глутен *съдържа лактоза и млечен протеин
Без MSG
Без консерванти
Без оцветители
FIXUP Спагети Болонезе
Приготвяне
20 мин
Порции
4
Продукти
350 – 400 g спагети/паста по Ваш избор
250 – 300 g кайма
Мазнина по желание/зехтин, слънчогледово олио
400 ml вода
Начин на приготвяне
За Фикса
- Задушете каймата с избраната от Вас мазнина, докато се раздроби напълно. /Добре е да не пържим, а да задушаваме/.
- Залейте съдържанието на пакета Фикс за спагети Болонезе Picantina с 400 ml топла /не гореща/ вода и разбъркайте.
- След като заври ястието, гответе на тих огън още 10 мин., като време от време разбърквате.
За спагетите
- Кипнете необходимото количество вода, като преди да добавите спагетите, сипете 2 – 3 с.л. зехтин или слънчогледово масло и добавете щипка сол. Варете на тих огън, съгласно указанията на опаковката. Поставете спагетите в подходяща чиния и залейте с готовия фикс.