Състав:
готварска сол, подправки 42,4% (червен пипер, чубрица, сминдух, чили, мащерка, ри-ган), пълнител (малтодекстрин), зеленчуци (чесън на прах), антислепващ агент (силициев диоксид).
-
Енергия
206,6 kcal -
Мазнини
3,7 g -
от които наситени
0,0 g -
Въглехидрати
38,2 g -
от които захари
1,48 g -
Влакнини
1,5 g -
Белтъци
4,5 g -
Сол
44,1 g
Балканска ръсеница
Picantina Балканска ръсеница – класическа рецепта от билки и подправки, която чудесно допълва вкуса и аромата на ястията за всяка трапеза.
РЕЦЕПТАТА НА ПИКАНТИНА ПОШИРАНИ ЯЙЦА
Необходими продукти:
4 яйца
Пикантина балканска ръсеница
оцет
Кипнете 1,5l вода в плитка тенджера, заедно с няколко капки оцет. Отместете тенджерата от котлона, внимателно чукнете яйцето едно по едно от ниско.
Върнете обратно и варете още 5 минути.
Извадете с решетъчна лъжица.
Сервирайте в чиния и поръсете с Пикантина балканска ръсеница.
По желание добавете кисело мляко и запържена мазнина.
Насладете се на оригиналния вкус!
Добър апетит!
Да се съхранява на сухо и хладно място.
Търсете в магазините в разфасовки от:
60 g / 50 g (солница)