fbpx

Състав:

готварска сол, подправки 42,4% (червен пипер, чубрица, сминдух, чили, мащерка, ри-ган), пълнител (малтодекстрин), зеленчуци (чесън на прах), антислепващ агент (силициев диоксид).

Хранителна информация (100 g):
  • Енергия
    206,6 kcal
  • Мазнини
    3,7 g
  • от които наситени
    0,0 g
  • Въглехидрати
    38,2 g
  • от които захари
    1,48 g
  • Влакнини
    1,5 g
  • Белтъци
    4,5 g
  • Сол
    44,1 g

Балканска ръсеница

Picantina Балканска ръсеница – класическа рецепта от билки и подправки, която чудесно допълва вкуса и аромата на ястията за всяка трапеза.

РЕЦЕПТАТА НА ПИКАНТИНА ПОШИРАНИ ЯЙЦА

Необходими продукти:

4 яйца
Пикантина балканска ръсеница
оцет

Кипнете 1,5l вода в плитка тенджера, заедно с няколко капки оцет. Отместете тенджерата от котлона, внимателно чукнете яйцето едно по едно от ниско.

Върнете обратно и варете още 5 минути.
Извадете с решетъчна лъжица.
Сервирайте в чиния и поръсете с Пикантина балканска ръсеница.

По желание добавете кисело мляко и запържена мазнина.
Насладете се на оригиналния вкус!
Добър апетит!

Да се съхранява на сухо и хладно място.

Търсете в магазините в разфасовки от:

60 g  /  50 g (солница)

60 g50 g