fbpx

Всяка подправка си има собствен характер, който заслужава да бъде уважен. Също както при хората, има подправки, които са традиционни, а има и такива, които са предизвикателни във всичко, което правят. Има благи подправки, които те карат да се усмихнеш, а има и такива, от които кръвта ти закипява. Когато някой се държи непринудено и автентично, казваме за него, че е неподправен.

Точно както истинските подправки придават неподправен вкус и характер на храната.
Това са Неподправените подправки на Picantina.

Представяме ви любимите подправки Picantina и техните неподправени характери:

ЛЮТИ

Лютите хора врят и кипят в отношението си към живота и към околните. Те не остават незабелязани, тяхното мнение не остава нечуто. Лютите знаят какво искат и резултатът винаги е налице.

ТИХИ ВОДИ

Тихите води са приятна компания. Те ценят думите си и ги пестят, а когато споделят мислите си, разбираш, че без тях нищо няма да е същото.

БЛАГИ

За Благите животът винаги е сладък. Улисани в сладки приказки, те винаги намират начин да усмихнат любимите хора.

ПРИКЛЮЧЕНЦИ

Да поканиш приключенец на масата е цяло събитие - не се натрапва сам, но ако му дадеш думата, така ще те увлече в разказа си, че няма да можеш да го забравиш.

ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ

Ако си пътешественик, най-вероятно четеш това от поредното ново място, на което се любуваш. Чудни хора са пътешествениците - винаги носят по някоя нова история и подправят разговора с разнообразие.

ТРАДИЦИОНАЛИСТИ

Традиционалистите са хора, чиято дума тежи на мястото си. Те държат на точността в отношенията и на тях винаги може да се разчита. А когато нещо наистина ги впечатли, с радост възкликват: “Ей това е класика!”

РОДОЛЮБЦИ

Родолюбците се гордеят с корените си и черпят сила от тях - те знаят своето място в света и обичат да се завръщат у дома.

ГОСТРОПРИЕМНИ

Вратите им са винаги отворени за гости и от всичко по нещичко разбират. Могат и да са строги, и да са весели - но винаги всичко им е с мярка.

РАЗГОВОРЛИВИ

Него всички го познават. Той винаги върти нещо на скарата, пуска музиката и със всеки си намира приказка. С тях е винаги забавно и преди да се усетиш, вечерта се е изтърколила.