ПРИКЛЮЧИЛА! Спечели пътуване до Тоскана с Picantina
А ти мечтаеш ли да обиколиш света с Picantina?
Вече е възможно. Участвай в нашата игра от поредицата “Обиколи света с Picantina” с любезното съдействие на Dary Travel и имаш шанса да изживееш магията на Италия!
Как? Като спечелиш 5-дневна екскурзия за двама до сърцето на Тоскана или един от 30-те готварски дневника “Завещай на дъщеря си”, в който можеш да опишеш всичките си невероятни рецепти и да ги завещаеш на своята дъщеря, снаха или друга близка за теб жена. ❤️
А ето ги и условията, които да изпълниш, за да се включиш:
- Сподели ни в коментар във facebook (под видеото) името на любимото си ястие и поне 3 подправки на Picantina, които използва за рецептата.🍲
- Добави красива снимка на ястието, която да включва и 3-те продукта на Picantina в кадър.📸
Всеки месец 10-те най-оригинални готвача ще печелят по един готварски дневник “Завещай на дъщеря си”.
А Тоскана ли?✈️ Не, не сме забравили. От 22 август до 21 септември всеки един от всички 30, получили готварски дневник, ще се борят за голямата награда “5-дневна екскурзия за двама до сърцето на Тоскана (Флоренция, Сиена, Пиза, Монтекатини Терме, Болоня, Чинкуе Tере)” на https://picantina.bg – участникът, чиято рецепта получи най-много гласове, ще стяга куфарите за Италия. ✈️ А за да стимулираме и всички гласуващи – ще раздадем още 10 готварски дневника “Завещай на дъщеря си”.
Picantina ти пожелава късмет.. и скоро да ти се наложи да стягаш багажа! ❤️
Участието в Кампанията не е обвързано с покупка на продукти с марката Picantina/Пикантина.
Боб на фурна чубрица, девесил, червен пипер
Мариновано пилешко филе – Пикантина ориент микс, пипер микс и чили
УЧАСТВАМ
Лесно,бързо,вкусно!!!
Във всяко ястие слагам пикантна.
Телешко с орис ,подправено с черен пипер, куркума, мащерка PICANTINA
Джоджен, магданоз, черен пипер.
Черен пипер, куркума, джинджифил
Участвам! Искяля да Спечеля страхотна наградата
пепар микс,италиан микс,сеа салт,Любимо ястие -,,Лодки патладжан или тиквичка,,
mnogo izpolzvam pikantina v musaka ,palneni 4u6ki,parjoli, pile6ko pe4eno i dr.
Пица мексикана Необходими Съставки
брашно – 300 г
вода – 250 мл хладка
зехтин – ½ с.л.
мая – 1 ч.л. суха
за гарниране
чушки – 1 червена или шарена
царевица – 3 – 4 с.л. от консерва
маслини – на око
домати – 1 бр. + доматено пюре
кашкавал – 200 г настърган
сол
зехтин
черен пипер
копър
Начин на приготвяне
Разтворете маята в леко топлата вода с щипка захар. Пресейте брашното, добавете зехтина и шупналата мая и замесете гладко тесто.
Оставете го на топло да втаса. След това го разточете на блат и го сложете в подходяща тава. Запечете го за кратко в умерено загряна фурна.
Извадете и намажете с доматено пюре. Разпределете кръгчета чушка, домат, царевицата, маслините и полейте малко зехтин, Поръсете с подправки, настърган кашкавал и разпределете маслините със скълцания копър.
Върнете във фурната, за да се запече до готовност.
Едно о предпочитаните ни ястия през лятото е пилешко бутче “Екзотично пилешко бутче “-приготвено с марината с лимонов и портокалов сок и подправки Picantina – пушен черве пипер, червен пипер лют, чер пипер ,за салатата -босилек .Салатата е капрезе -чудесна за този сезон .Приятен апетит
Девисил, черен пипер и куркума
Винаги използвам Пикантина да си овкусявам месата за скара,барбекю,за ястията гювеча за супите също,залечуци на скара без пикантина нестава ,тя предава вкус и аромат защото съдържа сухи продукти като лук ,червен пипер ,целина ,къри и други подправки в комбинации,ч.Добър апетит с вкус на Пикантина няма да мина!😜🍷👩🏻🍳
Пиле с ориз подправено със черен пипер, куркума, къри и мащерка Picantina
Страхотни подправки
Използвам най често Пикантина за готвене,за барбекю и пикантина за пилешко.Любимите ми ясхия са супа,скара и печено пиле.