fbpx

Съставки:

7 тарталети
120 г черен дроб от треска
70 г кашкавал
2 яйца
40 г майонеза
сол
черен пипер, смлян
Picantina пушен червен пипер
френско грозде и копър за украса

Използвани продукти:

Тарталети с черен дроб от треска, яйце и кашкавал

Приготвяне
мин
Порции
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Черният дроб от треска отцеждаме добре, прехвърляме в подходяща купа и намачкваме с вилица. Кашкавалът настъргваме на ситно ренде (може да използваме всякакъв вид кашкавал). Твърдо сварените яйца ги обелваме и намачкваме. Смесваме всички съставки – намачканият черен дроб, кашкавалът и яйцата. Добавяме майонезата, солта и пиперите и разбъркваме добре. Преди да дойдат гостите, тарталетите напълваме с пълнежа и украсяваме с френското грозде и копъра.

  Харесай