fbpx

Съставки:

2 котлета от сьомга
3 с.л. Picantina Grillhouse риба
сокът от 1 лимон
50 мл зехтин екстра върджин

Използвани продукти:

Сьомга на скара

Приготвяне
25 мин
Порции
2
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

В купа смесваме подправката, лимоновия сок и зехтина. Разбъркваме добре. Разпределяме ароматната паста върху рибата и мариноваме за 15 мин.

Печем котлетите от двете страни върху предварително почистена и загрята скара до приятен загар.

Съвет: добре е да намажем скарата с мазнина или да използваме незалепващи подложки за печене на грил.

Сервираме с гарнитура по избор.

Благодарим за вкусната рецепта на bivouac_kitchen!

  Харесай