fbpx

Съставки:

500 г пилешки крилца
2 с.л. Picantina Grillhouse за пиле
2 с.л. зехтин
250 г череши
1 глава лук
2 с.л. сос Уорчестър
2 с.л кетчуп
1 с.л. кафява захар
Picantina чили
Picantina черен пипер

Използвани продукти:

Пилешки крилца с черешов сос

Приготвяне
30 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Мариноваме пилешките крилца със зехтин и с 2 с.л. Picantina Grillhouse за пиле. Печем крилцата на грила до готовност от двете страни. В подходящ съд запържваме нарязания на кубчета лук, добавяме към него соса Уорчестър, кетчупа, черешите, лютото чили и черния пипер. Готвим за около 15-20 минути. С готовия черешов сос мажем крилцата и печем още 5-6 минути.

Благодарим за тази вкусна рецепта на @bivouac_kitchen.

Гледайте цялата ВИДЕО рецепта в INSTAGRAM

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Bivouac – outdoor cooking and adventures (@bivouac_kitchen)

  Харесай