
Съставки:
500 г пилешки крилца
2 с.л. Picantina Grillhouse Chicken
2 с.л. зехтин
250 г череши
1 глава лук
2 с.л. сос Уорчестър
2 с.л кетчуп
1 с.л кафява захар
Picantina чили
Picantina черен пипер
Използвани продукти:



Пилешки крилца с черешов сос
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Мариновайте пилешките крилца със зехтин и с 2 с.л. Picantina Grillhouse Chicken. Изпечете крилцата на грила до готовност от двете страни. В подходящ съд запържете нарязания на кубчета лук, добавете към него соса Уорчестър, кетчупа, черешите, лютото чили и черния пипер. Гответе за около 15-20 минути. С готовия черешов сос намажете крилцата и печете още 5-6 минути.
Благодарим за тази вкусна рецепта на @bivouac_kitchen.
Гледайте цялата ВИДЕО рецепта в INSTAGRAM