Съставки:

500 г пилешки крилца
2 с.л. Picantina Grillhouse Chicken
2 с.л. зехтин
250 г череши
1 глава лук
2 с.л. сос Уорчестър
2 с.л кетчуп
1 с.л кафява захар
Picantina чили
Picantina черен пипер

Използвани продукти:

Пилешки крилца с черешов сос

Приготвяне
30 мин
Порции
4
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Мариновайте пилешките крилца със зехтин и с 2 с.л. Picantina Grillhouse Chicken. Изпечете крилцата на грила  до готовност от двете страни. В подходящ съд запържете нарязания на кубчета лук, добавете към него соса Уорчестър, кетчупа, черешите, лютото чили и черния пипер. Гответе за около 15-20 минути. С готовия черешов сос намажете крилцата и печете още 5-6 минути.

Благодарим за тази вкусна рецепта на @bivouac_kitchen.

Гледайте цялата ВИДЕО рецепта в INSTAGRAM

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bivouac – outdoor cooking and adventures (@bivouac_kitchen)