fbpx

Съставки:

1 кг пилешко филе
1 ананас
1 глава червен лук
2-3 червени чушки
1 ч.л. Picantina черен пипер
1/2 ч.л. Picantina люто чили
1 с.л. подправката за пиле на Picantina GrillHouse за пиле
1 с.л. зехтин/слънчогледово олио
1 с.л. мед
1/2 лайм

Използвани продукти:

Пилешки шишчета с ананас

Приготвяне
15 мин
Порции
2
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Нарязваме лука, чушките и ананаса за шишчетата. Нарязваме на подходящи парчета и пилешкото филе. Слагаме го в една купа и го овкусяваме със зехтина, Picantina Grillhouse за пиле, черния пипер, лютото чили, меда и за финал със сока от половин лайм. Разбъркваме добре и оставяме за няколко минути настрана. След това нанизваме шишчетата, като редуваме от всички продукти (пиле, ананас, чушка и лук) и изпичаме на грила.

Благодарим за рецептата на Bivouac.

1 харесване