fbpx

Съставки:

600 г пилешки крилца 
Picantina Grillhouse за пиле 1 пакет
80 мл зехтин 

За соса:
1/2 глава лук на ситно
2 скилидки чесън 
1 с.л. пчелен мед 
3 с.л. кетчуп 
1 с.л. ябълков оцет 
стрък магданоз на ситно 
1 с.л. доев сос 

За салатата:
1/2 червено зеле
1/2 бяло зеле 
1 бр. морков 
стрък магданоз 
стрък копър 
1 лимон 
1/2 глава червен лук 
2 с.л. кисело мляко 
1 с.л. майонеза 
1 ч.л. горчица 
Сол на вкус 

Използвани продукти:

Глазирани пилешки крилца със салата колсло

Приготвяне
30 мин
Порции
2
Трудност
Лесна

Начин на приготвяне:

Преди всичко почистваме добре пилешките крилца. След това ги овкусяваме с Picantina Grillhouse за пилешко месо и оставяме за 1 ч. в хладилник. За салатата нарязваме на много фино всички зеленчуци и смесваме в купа всички съставки, объркваме добре. Иии идва ред за изпичането на нашите крилца. Подреждаме добре на BBQ-то и впоследствие обръщаме от всяка страна до готовност.

След това започваме със соса. Нарязваме на ситно лук и чесън и запържваме. Добавяме останалите компоненти от рецептата за соса и оставяме за 2-3 минути да покъкри, след това поливаме крилцата с горещия сос, сервираме, поръсваме с магданоз иии хапваме! Да ви е вкусно и нека най-добрият отбор победи!

Благодарим за рецептата на шеф Станислав!

  Харесай