Съставки:
500 г пържоли
2 царевици
250 г консерва червен боб
1 авокадо
1 глава червен лук
1 червена чушка
150 г чери домати
1 лайм
Пресен кориандър
1-2 с.л. олио
1-2 с.л. Picantina Grillhouse за червено месо
Използвани продукти:
Бурито купа
Приготвяне
30 мин
Порции
2
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Мариноваме месото в мазнина и Picantina Grillhouse за червено месо. След 15-20 минути слагаме на грила, заедно с царевиците. Докато се пекат, нарязваме всички зеленчуци на кубчета и сервираме в две чинии. Готовите пържоли нарязваме на жулиени, а от изпечената царевица отделяме зърната с помощта на нож. Добавяме към двете порции и овкусяваме със сок от лайм.
Благодарим за рецептата на Bivouac!