Съставки:
170 г масло
1 ¼ ч.ч. кафява захар
1 яйце
2 ч.ч. брашно
1 с.л. Picantina индийско орехче
1 с.л. Picantina сода бикарбонат
1 ч.л. сол
Използвани продукти:
Бисквити с индийско орехче
Приготвяне
мин
Порции
Трудност
Лесна
Начин на приготвяне:
Маслото и кафявата захар разбиваме заедно, докато се смесят добре. Слагаме и яйцето и разбиваме до гладкост. Добавяме брашно, индийско орехче и сода за хляб и отново разбъркваме до хомогенна смес. Охлаждам между 1 и 2 часа. Фурната загряваме на 180 градуса и постелваме тава с хартия за печене. Оформяме топчета с размер 2,5 см и поставяме на равномерно разстояние в тавата. Всяка тестена топка щамповаме с леко набрашнен печат за бисквити. Печем 10 минути, след което изваждаме от фурната и прехвърляме върху решетка за охлаждане.