fbpx

Състав:

галета (пшенично брашно*, картофи (дехидратирани), декстроза* (пшеничен произход*), емулгатор: Е471, сол, аромат картофи.
*Съдържа глутен.
*Може да съдържа следи от целина, соя, яйца.

Хранителна информация (100 g):
  • Енергия
    365 kcal
  • Мазнини
    1,1 g
  • от които наситени
    0,1 g
  • Въглехидрати
    77,0 g
  • от които захари
    2,0 g
  • Влакнини
    2,0 g
  • Белтъци
    11,0 g
  • Сол
    1,0 g

Японска панко панировка

Приготвяне
мин
Порции
Продукти

Хрупкава панировка панко, която при термична обработка поема по-малко мазнина, което прави ястията по-леки, сочни отвътре и хрупкави отвън.

За приготвяне на специалитети с морски дарове, риба, сирене, месо, зеленчуци. Необходима е термична обработка – печене или пържене.

Начин на употреба

  1. Избраният за паниране продукт последователно се овалва в брашно, яйца и накрая в панировката.
  2. Пуска се в предварително нагорещена мазнина и се приготвя до желаната хрупкавост.
  3. Продуктът е подходящ за паниране без мазнина във фурна.

Добър апетит!