Състав:
галета (пшенично брашно*, картофи (дехидратирани), декстроза* (пшеничен произход*), емулгатор: Е471, сол, аромат картофи.
*Съдържа глутен.
*Може да съдържа следи от целина, соя, яйца.
Хранителна информация (100 g):
-
Енергия
365 kcal -
Мазнини
1,1 g -
от които наситени
0,1 g -
Въглехидрати
77,0 g -
от които захари
2,0 g -
Влакнини
2,0 g -
Белтъци
11,0 g -
Сол
1,0 g
Японска панко панировка
Приготвяне
мин
Порции
Продукти
Хрупкава панировка панко, която при термична обработка поема по-малко мазнина, което прави ястията по-леки, сочни отвътре и хрупкави отвън.
За приготвяне на специалитети с морски дарове, риба, сирене, месо, зеленчуци. Необходима е термична обработка – печене или пържене.
Начин на употреба
- Избраният за паниране продукт последователно се овалва в брашно, яйца и накрая в панировката.
- Пуска се в предварително нагорещена мазнина и се приготвя до желаната хрупкавост.
- Продуктът е подходящ за паниране без мазнина във фурна.
Добър апетит!