fbpx

Състав:

Съставки: готварска сол, сушени подправки 19,5% (магданоз, риган, босилек, черен пипер, мащерка, пълнител (малтодекстрин), сушени зеленчуци 10,5 (лук брашно и парчета), захар, киселина (лимонена), антислепващ агент (силициев диоксид), аромат (лимон).

Хранителна информация (100 g):
  • Енергия
    160,4 kcal
  • Мазнини
    0 g
  • Въглехидрати
    36,2 g
  • от които захари
    10 g
  • Влакнини
    0,425 g
  • Белтъци
    3,75 g
  • Сол
    46,37 g
  • Натрий
    18,5 g

Подправка за салата

Начин на приготвяне

Поръсете предварително приготвената салата с Picantina – подправката за салата. Полейте с растително олио. Салатите придобиват особено приятен вкус, ако използвате зехтин, лимон или балсамов оцет. Когато използвате Picantina – подправка за салата не е необходимо да добавяте сол.

Витамините и минералите, доставени на организма от естествени източници като зеленчуците, се усвояват напълно. Затова Picantina препоръчва балансираното меню, включващо поне две салати дневно.

Да се съхранява на сухо и хладно място.