fbpx

Състав:

сушени зеленчуци 38,44% (домати на прах и парчета, лук на прах и парчета, чесън на прах), подправки 22,4% (млян червен пипер, кориандър, пушен червен пипер, лют червен пипер, кимион, джинджифил, магданоз, канела), пшенично брашно*, готварска сол, захар, нишесте (картофено нативно, оризово), ароматизанти, екстракт от мая.
*съдържа глутен
Без MSG
Без консерванти
Без оцветители

Хранителна информация (100 g):
  • Енергия
    346 kcal
  • Мазнини
    3,4 g
  • от които наситени
    0,5 g
  • Въглехидрати
    62,3 g
  • от които захари
    28,8 g
  • Влакнини
    12,0 g
  • Белтъци
    10,6 g
  • Сол
    9,6 g

Фикс за Чили Кон Карне

Приготвяне
20 мин
Порции

4

Продукти
250g кайма (телешка или по Ваш избор)
1 консерва боб (250-300g)
растителна мазнина

Начин на приготвяне

  1. Задушете каймата в избраната от вас мазнина
    (добре е да  задушаваме, не да пържим )
  2. Разтворете Picantina Фикс за Чили кон Карне в 350-400ml топла (не вряла вода) и добавете към каймата.
  3. Готви се под капак 5-10 минути, като от време на време се разбърква.
  4. Към ястието се добавя отцедения боб,размесва се добре и се сваля от котлона.
  5. Сервирайте, като по желание може да поръсите с прясно смлян черен  пипер.

Добър апетит!