Блог


  • Печеливши в играта “Аз и Picantina”

    Пиперът, който днес наричаме черен, расте в Източна Индия и на островите на Малайския архипелаг, който днес влиза в състава на Индонезия.

  • ИСТОРИЯТА НА ЛЮБО

    “Да носиш балканския вкус винаги с теб или как започна любовта ми към Балканска ръсеница на Picantina” Внимание! Това е историята на едно момче, пленено от вкуса на Балканска ръсеница на Picantina. Употребява по много и навсякъде. Този текст не е препоръчително да се чете на празен стомах, тъй като може да доведе до силно […]

  • Пиперът – по-скъп от златото

    Пиперът, който днес наричаме черен, расте в Източна Индия и на островите на Малайския архипелаг, който днес влиза в състава на Индонезия.

Печеливши в играта “Аз и Picantina”

Пиперът, който днес наричаме черен, расте в Източна Индия и на островите на Малайския архипелаг, който днес влиза в състава на Индонезия.

ИСТОРИЯТА НА ЛЮБО

“Да носиш балканския вкус винаги с теб или как започна любовта ми към Балканска ръсеница на Picantina” Внимание! Това е историята на едно момче, пленено от вкуса на Балканска ръсеница на Picantina. Употребява по много и навсякъде. Този текст не е препоръчително да се чете на празен стомах, тъй като може да доведе до силно […]

Пиперът – по-скъп от златото

Пиперът, който днес наричаме черен, расте в Източна Индия и на островите на Малайския архипелаг, който днес влиза в състава на Индонезия.

История на пицата

Неаполитанският специалитет с кръгла форма, покорил целия свят и достигнал до небцето на всеки почитател на вкусната храна, става популярно ястие през XVIII век.

Сложните гарнитури на кардинал Ришельо

В края на 1642 г. във френското провинциално градче Бурбон-Ланси настъпило невиждано оживление.

Агнешкото – най-полезното месо

У нас все още повечето хора предпочитат свинско или пилешко месо, но с всяка измината година интересът към агнешкото нараства. И това не е случайно.