Рецептата, която трябва да направите поне веднъж през Коледните пости
Наближават “Рождествените пости” или така наречените “Коледни пости”, но знаем ли всъщност каква е причината за тях?
Наближават “Рождествените пости” или така наречените “Коледни пости”, но знаем ли всъщност каква е причината за тях?
Празникът Сирни заговезни е известен също и с името “Прошка”, защото на този ден традицията повелява младите да искат прошка от по-възрастните.
Тази есен Picantina ти дава двоен шанс да спечелиш. Освен кампанията в Kaufland, Picantina ти дава и тази възможност да спечелиш!
И ти искаш да спечелиш с Picantina,нали? Виж как по-долу. Участвай в нашата игра и имаш шанса да спечелиш една от нашите награди!
Сезонът на сладоледа е в разгара си, а пазарът е залят с голям избор от любимото ни ледено изкушение. Но няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна, нали?
Искате ли да оставите без думи своите близки следващия път, когато готвите вечеря вкъщи? А защо не и най-капризните гости?
Прочете ли първа част на статията ни за най-необходимите подправки във всяка кухня? Ако не си, направи го сега, защото II-ра част продължава с нови 5, които ще те изненадат.
Има ли по-голямо удоволствие за всеки кулинар от това да поднесе ястие на любимите си хора и да чуе “Ммм, вкусно“?
Пиперът, който днес наричаме черен, расте в Източна Индия и на островите на Малайския архипелаг, който днес влиза в състава на Индонезия.
Неаполитанският специалитет с кръгла форма, покорил целия свят и достигнал до небцето на всеки почитател на вкусната храна, става популярно ястие през XVIII век.
В края на 1642 г. във френското провинциално градче Бурбон-Ланси настъпило невиждано оживление.
“Да носиш балканския вкус винаги с теб или как започна любовта ми към Балканска ръсеница на Picantina”