Блог


  • Рецептата, която трябва да направите поне веднъж през Коледните пости

    Наближават “Рождествените пости” или така наречените “Коледни пости”, но знаем ли всъщност каква е причината за тях? 🤔

  • ПРИКЛЮЧИЛА! Купи Picantina от участващ обект и може да спечелиш

    Тази есен Picantina ти дава двоен шанс да спечелиш. Освен кампанията в Kaufland, Picantina ти дава и тази възможност да спечелиш!

  • ПРИКЛЮЧИЛА! Купи Picantina от Kaufland и може да спечелиш

    И ти искаш да спечелиш с Picantina,нали? Виж как по-долу. Участвай в нашата игра и имаш шанса да спечелиш една от нашите награди!

Рецептата, която трябва да направите поне веднъж през Коледните пости

Наближават “Рождествените пости” или така наречените “Коледни пости”, но знаем ли всъщност каква е причината за тях? 🤔

ПРИКЛЮЧИЛА! Купи Picantina от участващ обект и може да спечелиш

Тази есен Picantina ти дава двоен шанс да спечелиш. Освен кампанията в Kaufland, Picantina ти дава и тази възможност да спечелиш!

ПРИКЛЮЧИЛА! Купи Picantina от Kaufland и може да спечелиш

И ти искаш да спечелиш с Picantina,нали? Виж как по-долу. Участвай в нашата игра и имаш шанса да спечелиш една от нашите награди!

Канелен домашен сладолед – любимо изкушение

Сезонът на сладоледа е в разгара си, а пазарът е залят с голям избор от любимото ни ледено изкушение. Но няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна, нали?

Топ 5 трика при печенето на месо

Искате ли да оставите без думи своите близки следващия път, когато готвите вечеря вкъщи? А защо не и най-капризните гости?

Имате ли тези подправки у дома?
II-ва част

Прочете ли първа част на статията ни за най-необходимите подправки във всяка кухня? Ако не си, направи го сега, защото II-ра част продължава с нови 5, които ще те изненадат.

Имате ли тези подправки у дома?
I-ва част

Има ли по-голямо удоволствие за всеки кулинар от това да поднесе ястие на любимите си хора и да чуе “Ммм, вкусно“?

Пиперът – по-скъп от златото

Пиперът, който днес наричаме черен, расте в Източна Индия и на островите на Малайския архипелаг, който днес влиза в състава на Индонезия.

История на пицата

Неаполитанският специалитет с кръгла форма, покорил целия свят и достигнал до небцето на всеки почитател на вкусната храна, става популярно ястие през XVIII век.

Сложните гарнитури на кардинал Ришельо

В края на 1642 г. във френското провинциално градче Бурбон-Ланси настъпило невиждано оживление.

ИСТОРИЯТА НА ЛЮБО

“Да носиш балканския вкус винаги с теб или как започна любовта ми към Балканска ръсеница на Picantina”

Агнешкото – най-полезното месо

У нас все още повечето хора предпочитат свинско или пилешко месо, но с всяка измината година интересът към агнешкото нараства. И това не е случайно.