Съставки:
За рибата:
3 бр. филе от лаврак
50 мл зехтин
сокът от 1/2 лимон
2 ч.л. Picantina Grillhouse за риба
За соса:
320 г цедено кисело мляко
2 пълни ч.л. крема сирене
1 пълна ч.л. горчица
лимонов сок на вкус
1 равна ч.л. сол
копър
2 скилидки чесън
Още:
3 бр. тортила
айсберг
кисели краставички
прясна червена чушка
царевица
Използвани продукти:

Wrap с риба
Начин на приготвяне:
Смесваме зехтина, лимоновия сок и Picantina Grillhouse за риба. Овкусяваме рибата и я изпичаме в air fryer на 180°С програма “Air Fryer” за 15-18 мин.
Докато рибата се пече, приготвяме соса, като за целта смесваме всички необходими продукти за него до хомогенност.
След като рибата е готова, я накъсваме с помощта на две вилици на едри парчета.
Сглобяваме wrap-a: намазваме всяка от тортилите хубаво със сос. Поставяме айсберг, по средата от рибата, кисели краставички, царевица, червена чушка, още малко от соса и завиваме на руло. Разрязваме на 2 половини и се наслаждаваме на този невероятен вкус за обяд или вечеря.
Благодарим за рецептата на Ваня Грозева!

