Съставки:

2 с.л. майонеза
1 с.л. горчица
1-2 бр. ябълки
2 бр. моркови
1/2 бр. зеле
3 бр. яйца
4 филета бяла риба
1-2 бр. лимони

Панирана риба със зелева салата с майноеза

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (0)
Loading...
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Трудност
Средна

Начин на приготвяне:

  1. Панирайте рибата като най-напред я потопите в брашно със сол, след това в разбити яйца и накрая в галета.
  2. Изпържете я в загрято олио. Отцедете я върху домакинска хартия.
  3. За салатата нарежете зелето, морковите, ябълката и копъра. Сложете ги в купа.
  4. Направете дресинг за салатата като разбъркате заедно горчица, майонеза, лимов сок и сол на вкус.
  5. Овкусете салатата, разбъркайте я и я сервирайте към изпържената риба.
1 харесване